Vendégjárás a Ferenc-hegyi-barlangban - november 21., 28., 29.

November 21-én Vasek hozta le egész családját, akik Kriszti és Andi kíséretében egy böcsületes kiskörre szánták el magukat, amit még a legkisebb Kamilla is zokszó nélkül teljesített.


2008.11.28-án egy zömében informatikusokból álló csapat vállalkozott egy "speciális" kis körre, néhány extra travizós rész beiktatásával és Vasek jóvoltából egy kis eltévedéssel, amit persze a Szilvi, Andi és Tóth Gabi által képviselt túravezetői brigád szépen "kivárt", így aztán Vasek égett, mint a Reichstag...

Az elmúlt időszakban több alkalommal is nagyszabású vendégtúrát bonyolítottunk le. Legutóbb 2008.12.29-én Lovász Laci szervezésében vittünk vendégtúrát az Iszaptó-terem felé. A nagylétszámú csapatot több kisebb csoportra osztva kísérte két tanfolyamosunk (akiknek ez egyúttal túravezetői gyakorlatként is szolgált), valamint az "öregek" közül néhányan. A társaságban akadt néhány nagyon ügyesen mozgó gyerek is, ígéretes barlangászpalántákat láttunk bennük. Annak ellenére, hogy az egyébként csekély távolságot extra hosszú idő alatt tettük meg (természetesen a nagy létszám miatt), nagyon szép és rendezett volt a csapatmunka, amiben nem kis része volt a két tanfolyamosnak, Annának és Janinak.